Oltegoare bonnenkrant in jouw bus!

Als het nog niet gebeurd zou zijn, valt een dezer de Oltegoare bonnenkrant in je bus. Met deze bonnenkrant steunt de Stad de handelaars die een verplichte sluitingsperiode hebben gekend tijdens de coronacrisis. Dat doet ze door de Roeselarenaar een extra stimulans te geven om lokaal te shoppen!

355789 bonnenkrant aa07c1 original 1591197436

De Oltegoare bonnenkrant is het mooie resultaat van een samenwerking tussen de stad Roeselare, de handelaars en de Krant van West-Vlaanderen. De actie werd uitgewerkt door de dienst Economie van de Stad in het kader van het relanceplan dat allerlei acties en initiatieven van het stadsbestuur omvat om die sectoren en mensen te ondersteunen die het zwaarst hebben geleden onder de coronacrisis.

De bonnenkrant werd uitgebracht om de Roeselaarse handelaars te ondersteunen die een verplichte sluitingsperiode hebben gekend omwille van de coronamaatregelen.

Met deze bonnenkrant wil de Stad de Roeselarenaar een extra stimulans geven om lokaal zijn inkopen te doen. Want naast de promotie van de bonnen zelf, is er ook nog een eenvoudige stempelactie aan gekoppeld.  Wie een aankoop doet bij zes deelnemende bonnenzaken, kan de spaarkaart in ARhus of het Vrijetijdspunt inruilen voor een Roeselare Kadobon ter waarde van 25 euro. De bonnenkrant en de kadobonnen voor de eerste 2000 volle spaarkaarten worden gefinancierd door de Stad.

 • Medium square cbs kris declercq

  Kris Declercq

  Burgemeester
  Algemeen stedenbeleid, Ondernemen, Veiligheid, Bestuurszaken, Communicatie en Stadsmarketing, Smart City, Wijkenbeleid en Participatie
  Botermarkt 2 - 051 26 22 01
  kris.declercq@roeselare.be

Contact informatie

Stad Roeselare
Departement Communicatie
Botermarkt 2
8800 Roeselare